Family Day - Family Spirit


Registraties zijn gesloten

Family Day - Family Spirit

Kom naar dit niet te missen familie-evenement  

Kom zondag 30 juni naar de familiedag in brasserie Bertinchamps, een uitzonderlijke dag buiten de tijd! We hebben een heleboel activiteiten gepland voor jong en oud om hen een onvergetelijke dag te bezorgen. . 

Op het programma: Brouwerijbezoek: ontdek de geheimen achter de productie van onze ambachtelijke bieren en kom tot de kern van onze expertise. We bieden ook inleidende cursussen in zythologie, oenologie en mixologie: leer bieren, wijnen en cocktails proeven en waarderen als een echte kenner.

We hebben aan alles gedacht voor kinderen! Ze kunnen zich vermaken in de springkastelen die speciaal voor de gelegenheid zijn opgezet. Ondertussen kun je door onze winkel slenteren en onze exclusieve producten ontdekken. 

Wat catering betreft, hebben we een gastronomische selectie voor elke smaak. De hele dag door is er iets te eten, te drinken en te genieten, met kwaliteitsproducten en authentieke smaken. Deze familiedag is ook een gelegenheid om wat quality time met de familie door te brengen, te lachen en herinneringen te delen in het betoverende kader van de brasserie Bertinchamps. Kom proeven van ons volledige assortiment en geniet van de feestelijke, gezellige sfeer. Mis deze unieke dag niet! Reserveer nu je tickets door op onderstaande link te klikken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en deze onvergetelijke ervaring met je te delen. Tot binnenkort bij Brasserie Bertinchamps!


Registraties zijn gesloten
Rue de Bertinchamps, 4 5030 Gembloux
zondag 30 juni 2024
11:00 20:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan Agenda

Organisator

Belgian Cousin Company SRL - Family Spirit

+3281140367
+32472343011
cheers@familyspirit.be
Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.