Over ons

Family Spirit, wie zijn wij?


Welkom bij Family Spirit, een gepassioneerd bedrijf opgericht door 4 toegewijde ondernemers. Onze expertise ligt in de verkoop van kwaliteitsvolle sterke dranken, ambachtelijke bieren, zorgvuldig geselecteerde wijnen en innovatieve tonics. Elk product is zorgvuldig geselecteerd en weerspiegelt onze waarden van authenticiteit, kwaliteit en innovatie.

We zijn ervan overtuigd dat elke slok bijdraagt aan het creëren van een gedenkwaardige ervaring. Daarom streven we ernaar om de meest veeleisende fijnproevers tevreden te stellen door een gevarieerde en verfijnde selectie aan te bieden. We hechten veel belang aan het onderhouden van duurzame relaties met onze klanten. Deze relaties vormen de basis van ons bedrijf en leiden ons in onze zoektocht naar kwaliteit en uitmuntendheid..

Toen we ons bedrijf oprichtten, was ons belangrijkste doel om de warmte en het familiale karakter van dranken te vieren, of ze nu sprankelend, zoet of alcoholisch zijn. Wij geloven dat elke drank zijn plaats heeft en kan worden aangepast aan elke gelegenheid, als een veelzijdig Zwitsers zakmes.

Daarom bieden we een breed scala aan diensten om de diversiteit van dranken in elke situatie te laten zien, waarbij we de nadruk leggen op hun gezelligheid en vermogen om mensen samen te brengen.


Wat stellen we voor?​

Ontdek onze e-shop

Ontdek onze e-shop en duik in een verfijnd universum waar de beste sterke dranken, wijnen, ambachtelijke bieren en frisdranken van hoge kwaliteit op je wachten. Laat je verleiden door onze uitgelezen selectie en vind de perfecte drank voor elke gelegenheid.

Lees meer

Taffy service

We bieden een pompverhuurservice met bijpassende vatenverkoop. Huur onze hoogwaardige pomp en kies uit onze selectie premium vaten voor ongeëvenaarde versheid. Onze service is eenvoudig op te zetten en te gebruiken en garandeert proeverijen van topkwaliteit.

Relatiegeschenken

Geef elegantie en verfijning cadeau met onze geschenkdozen. Van alcoholische dranken tot non-alcoholische alternatieven, elke doos is een ervaring om van te genieten. Ideaal om te bedanken, te vieren of gewoon plezier te geven

Producten op maat

Op zoek naar een vleugje originaliteit? We hebben een uitzonderlijk aanbod voor je. Stel je voor dat je je eigen bieren creëert: kies de fles, selecteer je favoriete bier en personaliseer het etiket naar jouw smaak. En raad eens? Deze optie geldt ook voor onze wijnflessen. Dat is nogal een voorstel, niet?

Onze koelservice

Levering aan huis of op kantoor, rechtstreeks naar je koelkast, met onze beste producten. Klinkt ongelooflijk, nietwaar? Maar dat is precies wat we doen. Kies voor ons maandabonnement en ontvang regelmatige leveringen, volledig afgestemd op jouw voorkeuren. Elke maand maak je je eigen selectie.

Proeven van onze producten

Ontdek een wereld van smaken met onze wijn-, bier- en frisdrankproeverijen. Elk glas is een verhaal om te ontdekken. Doe met ons mee voor een onvergetelijke smaakervaring.

Aangepaste formaten in termen van prijs en volume

Stel je voor dat al onze producten zich aanpassen aan al onze formaten. Fascinerend, niet? We veranderen onze flessen in blokjes, onze bieren in vaten, voor een op maat gemaakte ervaring op je evenementen. Maar dat is niet alles: cocktails van het vat, sprankelend water en vele andere producten zijn ook beschikbaar om je evenementen absoluut sensationeel te maken.

Ontdek onze diensten


Kies degene die het beste bij je past


Neem contact met ons op of bestel direct in de e-shop


Geleverd worden